Mijn polissen

Een huis en hypotheek die bij u passen!

U heeft uw droomhuis gevonden en nu begint de zoektocht naar de hypotheek die het best past bij u en bij uw financiƫle situatie. Waar sluit u uw hypotheek af, welke hypotheek is het best voor u nu en in de toekomst? Financieel Adviesbureau Vos helpt u om de juiste hypotheek te vinden.

Een passende hypotheekconstructie

Door mijn kennis van de markt en door gebruik te maken van uitgebreide software zoek ik samen met u naar een passende hypotheekconstructie. Uw persoonlijke wensen en uw financiƫle situatie staan hierbij centraal. Als onafhankelijk adviseur zet ik voor u volledig transparant de beste mogelijkheden op een rijtje.

Vrijblijvend adviesgesprek

Om uw mogelijkheden te bespreken, kunt u met mij een afspraak maken voor een gratis eerste vrijblijvend gesprek. Mocht u mij als uw adviseur willen inschakelen, dan maken wij hierover duidelijke afspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Hypotheekofferte

Heeft u een aantal hypotheekoffertes opgevraagd en ziet u door de bomen het bos niet meer? Vraag dan Financieel Adviesbureau Vos een onafhankelijk advies op maat op basis van een vast uurtarief. U weet dan zeker dat u op lange termijn de best mogelijke keuze maakt.

Wilt u een vrijblijvend gratis gesprek aanvragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Terug