Mijn polissen

Uw risico's

Dagelijks loopt u risico's. In het verkeer, thuis, op uw werk, op vakantie en ga zo maar door. En u kunt zich natuurlijk overal voor verzekeren. Maar welke verzekering heeft u echt nodig en welke verzekeringsmaatschappij heeft de beste aanbieding? De risico's kan ik niet voor u wegnemen, maar ik kan wel de juiste verzekering voor u vinden.

Onafhankelijke en onpartijdige adviseur

In het doolhof van verzekeringen, denk aan inboedel-, rechtsbijstand, auto- en aansprakelijkheidsverzekeringen, weet Financieel Adviesbureau Vos de weg. Als onpartijdige en onafhankelijke adviseur sta ik zowel particuliere als zakelijke klanten bij om de best passende verzekeringen af te sluiten.

Uw verzekeringen onder de loep

Bent u zakelijk of als particulier op zoek naar een (andere) verzekering die het best bij uw situatie past met de juiste voorwaarden en voor een goede prijs? Financieel Adviesbureau Vos kent de wegen in verzekeringsland en geeft u advies voor een verzekering op maat.

Neem contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek om uw verzekeringspakket door te nemen.

Terug