Mijn polissen

Uw wensen en doelen

Om u goed en passend te adviseren, is inzicht in uw financiële situatie nodig. Ik realiseer me goed dat het om vertrouwelijke gegevens gaat. Daarom ga ik integer en transparant met mijn klanten om. Uw wensen en doelen staan voorop en zijn mijn uitgangspunt.

Reëel advies

Financieel Adviesbureau Vos kan de situatie niet mooier maken dan hij is. Maar u kunt vertrouwen op een reëel advies, gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Toch is er vaak meer mogelijk dan u denkt. En die mogelijkheden zoek ik als onafhankelijk adviseur voor u uit.

Ruime keuze

Om het best mogelijke product te adviseren, heb ik een ruime keuze uit verschillende aanbieders van verzekeringen en financiële producten. Het grote voordeel is dat Financieel Adviesbureau Vos volledig onafhankelijk van deze aanbieders opereert, zodat u altijd verzekerd bent van het beste advies én het best passende product.

Bemiddeling

Nadat ik een advies heb opgesteld, bemiddel ik desgewenst om het advies om te zetten in een concreet product. Ik houd gedurende de looptijd ook controle op de inhoud van het product. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en heeft u altijd een vertrouwd aanspreekpunt. Ik blijf u met raad en daad bijstaan.

Wilt u ook een duurzame en betrouwbare relatie met mij aangaan? Neem dan contact met mij op, zodat ik u precies kan vertellen wat ik voor u kan betekenen.

Terug